Střešní LED spoiler zadních světel

Střešní LED spoiler zadních světel Jeep Wrangler JK

4 631 Kč

Český sklad: Brzy skladem
Španělský sklad: Dostupné


Díl: XOLTS003

Vylepšete bezpečnostní svého vozu Wrangler instalací tohoto střešního LED spoileru zadních světel X-Offroad. Tato sada spoileru je navržena tak, aby vytvářela živé červené světlo díky vysoce kvalitních světelných čipů LED. To pomáhá zlepšit viditelnost při poh ... Více informací


Popis

Vylepšete bezpečnostní svého vozu Wrangler instalací tohoto střešního LED spoileru zadních světel X-Offroad. Tato sada spoileru je navržena tak, aby vytvářela živé červené světlo díky vysoce kvalitních světelných čipů LED. To pomáhá zlepšit viditelnost při pohledu zezadu, a tím přispívá ke zvýšení bezpečnosti na silnici i v terénu. Navíc mají tvar křídlového spoileru, který dodá vaší zadní části vozu přidaný styl, který jistě zaujme. Tato sada využívá vysoce kvalitní LED čipy uspořádané v jedné řadě. Tyto čipy jsou navíc konstruovány tak, aby generovaly červené světlo, které má podobný odstín a intenzitu jako třetí brzdové světlo vašeho Jeepu. Tento spoiler zadních světel je určen k instalaci na tovární střechu vašeho vozu Wrangler pomocí dodaného hardwaru. Ve většině případů není nutné žádné další vrtání ani jiné úpravy, i když pro správné napájení světla bude nutné provést některé práce na kabeláži.

Pasuje na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Další zákazníci také koupili

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující