Sada LED bočních obrysovek

Sada LED bočních obrysovek Kouřová, Ventilace, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

2 620 Kč

Český sklad: Brzy skladem
Španělský sklad: Dostupné


Díl: XOSML001
Barva:

Přeměňte výdechy blatníků svého Jeepu na boční obrysová světla pro lepší viditelnost pomocí dvojice bočních obrysových světel LED X-Offroad. Tato boční obrysová světla jsou vybavena jasnými a výkonnými diodami LED, které zajistí, že si vás nepozorní řidiči vši ... Více informací


Popis

Přeměňte výdechy blatníků svého Jeepu na boční obrysová světla pro lepší viditelnost pomocí dvojice bočních obrysových světel LED X-Offroad. Tato boční obrysová světla jsou vybavena jasnými a výkonnými diodami LED, které zajistí, že si vás nepozorní řidiči všimnou ve dne i v noci. Boční obrysové světlomety X-Offroad LED jsou vyrobeny z kvalitního ABS plastu a používají kouřové polykarbonátové čočky pro agresivní vzhled. Společnost X-Offroad navrhla svá boční obrysová světla LED jako přímou náhradu za továrních výdechů blatníků. Vezměte prosím na vědomí, že pro provoz je třeba zapojit svazek světlometů. LED diody se pak automaticky aktivují ve spojení s provozními nebo směrovými světly.

Pasuje na

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Další zákazníci také koupili

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující