Kryt volantu

Kryt volantu Růžová, 37-39 cm

262 Kč

Český sklad: Nedostupné
Španělský sklad: Dostupné


Díl: XOSWC002
Barva:

Kryt je velmi pohodlný a při jízdě se skvěle drží. Instalace je rychlá a snadná, stačí pouze nasadit kryt na volant. Použití vysoce kvalitních materiálů zaručuje, že potah vydrží mnoho let a bude ve vašem autě vypadat skvěle. Prvky jsou sešity silnými nitěmi p ... Více informací


Popis

Kryt je velmi pohodlný a při jízdě se skvěle drží. Instalace je rychlá a snadná, stačí pouze nasadit kryt na volant. Použití vysoce kvalitních materiálů zaručuje, že potah vydrží mnoho let a bude ve vašem autě vypadat skvěle. Prvky jsou sešity silnými nitěmi používanými v čalounění automobilů. Použití vysoce kvalitních materiálů zaručuje, že potah vydrží mnoho let a bude ve vašem autě vypadat skvěle. Dokonale chrání volant před odřením nebo již vzniklým poškozením masek. Vnitřní strana potahu je protiskluzová a zabraňuje sklouznutí potahu. Je důležité zvolit správnou velikost překryvu pro váš volant. Není to složité, stačí změřit průměr volantu vašeho vozu zvenčí.

Specifikace

  • Velikost: 37-39 cm

Další zákazníci také koupili

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující