⚠️Vzhledem k vážné povodňové situaci v ČR může dojít ke zpoždění některých zásilek. ⚠️

Čisticí rukavice

Čisticí rukavice Mikrovlákno, Šedá

129 Kč
Barva:

Univerzální oboustranná rukavice z mikrovlákna na čištění, mytí a leštění. Vysoce kvalitní výrobek pro suché i mokré použití. Rukavice z mikrovlákna bezpečně a účinně čistí všechny plastové, kovové a skleněné povrchy. Nezanechává šmouhy ani chmýří, skvěle abso ... Více informací

Díl: XOCG001


Španělský sklad: Brzy skladem
Český sklad: Dostupné

Popis

Univerzální oboustranná rukavice z mikrovlákna na čištění, mytí a leštění. Vysoce kvalitní výrobek pro suché i mokré použití. Rukavice z mikrovlákna bezpečně a účinně čistí všechny plastové, kovové a skleněné povrchy. Nezanechává šmouhy ani chmýří, skvěle absorbuje nečistoty. Je mimořádně savá a účinná - na jedné straně má mnoho třásní z mikrovláken, které účinně a rychle odstraňují prach z různých zákoutí, na druhé straně je měkký hadřík, ideální pro leštění čištěných povrchů. Můžete si ji snadno nasadit na ruku, což zaručuje pohodlí a komfort při práci. Skvěle se hodí k odstraňování vlasů, pylu a dalších nečistot ze sedadel a čalounění automobilu, stejně jako k péči o kokpit, okna a součásti interiéru. Pružná manžeta umožňuje lepší kontrolu nad rukavicí a její efektivní a pohodlné držení na ruce. Rukavici lze prát v ruce s mýdlem (nejvíce se doporučuje šedé mýdlo - díky němu si vlákna dlouho zachovají své vlastnosti a nadýchanost) nebo v pračce při teplotě do 60 stupňů.

Další zákazníci také koupili

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující