Bezpečnostní vesta

Bezpečnostní vesta Certifikace, Oranžová, XL

118 Kč
Barva:

Zvyšte svou bezpečnost pomocí certifikované výstražné reflexní vesty. Tento spolehlivý výrobek, který se vyznačuje jasně oranžovou barvou, je nezbytnou součástí vybavení pro každého, kdo chce být dobře viditelný za jakýchkoli podmínek. Vesta je certifikována p ... Více informací

Díl: XOSV008


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Zvyšte svou bezpečnost pomocí certifikované výstražné reflexní vesty. Tento spolehlivý výrobek, který se vyznačuje jasně oranžovou barvou, je nezbytnou součástí vybavení pro každého, kdo chce být dobře viditelný za jakýchkoli podmínek. Vesta je certifikována podle evropských norem, což zaručuje nejvyšší kvalitu a účinnou ochranu. Intenzivní barva vesty zajišťuje vynikající viditelnost i na dálku. Ideální pro denní i noční použití, kdy je důležitá viditelnost. Vesta je vybavena širokými reflexními prvky, které výrazně zvyšují vaši viditelnost za zhoršených světelných podmínek nebo za špatného počasí. Vesta je lehká, prodyšná a vhodná k nošení přes pracovní nebo zimní oblečení. Vesta má praktické zapínání na suchý zip, které umožňuje rychlé oblékání a svlékání bez zbytečných komplikací. Různá použití, například na staveništích, při silničních pracích, při sportovních aktivitách, ale i v každodenních situacích, kdy je prioritou zvýšení viditelnosti.

Specifikace

  • Materiál: 100% polyester
  • Velikost: XL
  • Certifikáty: EN ISO 13688:2013+A1:2021, EN ISO 20471:2013+ A1:2016, 0598/PPE/24/2960

Další zákazníci také koupili

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující