Držák pro montáž zvedáku Hi-Lift na zadní dveře

Držák pro montáž zvedáku Hi-Lift na zadní dveře Černá, Jeep Wrangler JK

5 001 Kč
Barva:

Zajistěte svůj zvedák na místě a zároveň ušetřete drahocenný vnitřní nákladový prostor ve svém voze JK instalací sady X-Offroad Hi-Lift sady. Tato sada vám umožní umístit zvedák na vnější straně vašeho Jeepu a získat k němu bezproblémový přístup. Tato sada drž ... Více informací

Díl: XOJTM001


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Zajistěte svůj zvedák na místě a zároveň ušetřete drahocenný vnitřní nákladový prostor ve svém voze JK instalací sady X-Offroad Hi-Lift sady. Tato sada vám umožní umístit zvedák na vnější straně vašeho Jeepu a získat k němu bezproblémový přístup. Tato sada držáku byla navržena pro většinu velikostí zvedáků a je vybavena rychloupínacím knoflíkem pro snadné použití. Tyto konzoly pro montáž zvedáku na zadní dveře jsou vyrobeny z odolného ocelového plechu pro vysoké zatížení. Obsahuje knoflíky se závitem a popruh, který se přivazuje k rukojeti zvedáku, aby bylo zajištěno stabilní upevnění. Tyto držáky jsou navíc opatřeny strukturovaným černým práškovým lakem pro dlouhou životnost.

Pasuje na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující