Plastové boční schůdky

Plastové boční schůdky Černá, Jeep Wrangler TJ 2001-2006

5 224 Kč

Český sklad: Brzy skladem
Španělský sklad: Nedostupné

Díl: XOFSS001
Barva:

Máte potíže s nastupováním a vystupováním z vozu TJ Wrangler? Pokud ano, možná budete chtít nainstalovat pár plastových bočních schůdků X-Offroad. Tyto boční schůdky poskytují pohodlný schůdek pro snadný nástup a zároveň vylepšují vnější styl vašeho Jeepu. Pla ... Více informací


Popis

Máte potíže s nastupováním a vystupováním z vozu TJ Wrangler? Pokud ano, možná budete chtít nainstalovat pár plastových bočních schůdků X-Offroad. Tyto boční schůdky poskytují pohodlný schůdek pro snadný nástup a zároveň vylepšují vnější styl vašeho Jeepu. Plastové boční schůdky X-Offroad jsou skvěle vypadající a praktické vylepšení pro jakýkoli model TJ Wrangler z let 2001-2006. Tyto boční schůdky jsou vyrobeny z odolného plastu ABS a mají reliéfní vzor pro agresivní vzhled. Tyto boční nášlapy s UV ošetřením, strukturovaným černo-šedým povrchem budou vypadat skvěle po mnoho let. Přiložené montážní konzoly jsou vyrobeny z oceli, která zajišťuje jejich pevnost, a jsou opatřeny černým práškovým lakem. Není nutné vrtání ani řezání.

Pasuje na

2001-2006 Jeep Wrangler TJ

Další zákazníci také koupili

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující