Odkládací přihrádka na přístrojové desce s posuvnými dvířky

Odkládací přihrádka na přístrojové desce s posuvnými dvířky Jeep Wrangler JK 2011-2018

-9%
919 Kč   840 Kč

Český sklad: Dostupné
Španělský sklad: Dostupné


Díl: XORDS001
Barva:

Pokud chcete své drobné věci lépe zabezpečit, vyměňte odkládací přihrádku na palubní desce z výroby za tuto odkládací přihrádku Roll Top Dash s posuvnými dvířky. Tato přihrádka je vybavena 8-lamelovými zasouvacími dvířky, které pomáhají skrýt vaše drobné předm ... Více informací


Popis

Pokud chcete své drobné věci lépe zabezpečit, vyměňte odkládací přihrádku na palubní desce z výroby za tuto odkládací přihrádku Roll Top Dash s posuvnými dvířky. Tato přihrádka je vybavena 8-lamelovými zasouvacími dvířky, které pomáhají skrýt vaše drobné předměty a chránit je před škodlivými účinky slunečního UV záření. Navíc je tato přihrádka vybavena gumovou polstrovanou spodní vložkou, která zabraňuje posouvání a chrastění vašich předmětů. Snadná instalace. Jednoduše vyjměte původní plastovou vanu upevněnou šestihranným šroubem z vašeho Jeepu, poté umístěte novou přihrádku a znovu zašroubujte šestihranný šroub.

Pasuje na

2011-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Další zákazníci také koupili

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující