⚠️Vzhledem k vážné povodňové situaci v ČR může dojít ke zpoždění některých zásilek. ⚠️

Brašna první pomoci pro ochranný rám

Brašna první pomoci pro ochranný rám Army styl

656 Kč
Barva:

S brašnou první pomoci X-Offroad pro ochranný rám budete mít věci první pomoci na jednom místě. Tato taška je ideální pro uložení všech potřeb pro první pomoc. Tato brašna na první pomoc je navržena tak, aby se dala připevnit na rám vozidla. Brašna na první po ... Více informací

Díl: XOFAB001


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

S brašnou první pomoci X-Offroad pro ochranný rám budete mít věci první pomoci na jednom místě. Tato taška je ideální pro uložení všech potřeb pro první pomoc. Tato brašna na první pomoc je navržena tak, aby se dala připevnit na rám vozidla. Brašna na první pomoc X-Offroad je vyrobena z extrémně pevného, UV stabilního polyesterového nylonu v armádní zelené barvě. Tato úložná kapsa má zesílené švy a zip pro větší odolnost. Brašnu první pomoci X-Offroad lze snadno nainstalovat pomocí pásku s háčkem a smyčkou. Brašna sundáte jednoduše pouhým uvolněním jedné svorky a odepnutím z držáku. Brašna na první pomoc X-Offroad má univerzální design, takže ji lze nainstalovat na jakoukoli model vozidla vybaveného ochranným rámem. Brašna se prodává prázdná bez prostředků první pomoci.

Další zákazníci také koupili

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující