Sada LED zadních světel

Sada LED zadních světel Jeep Wrangler TJ, Jeep Wrangler YJ, Jeep CJ's

2 547 Kč

Tato zadní LED světla X-Offroad dodají vašemu vozu CJ7, YJ nebo TJ atraktivní moderní vzhled. Tato zadní světla LED s jedinečným designem ve tvaru písmene X, která svítí červeně, budou působivým doplňkem na Vašem Jeepu. Ať už je váš Jeep každodenním nástrojem ... Více informací

Díl: XOTL045


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Tato zadní LED světla X-Offroad dodají vašemu vozu CJ7, YJ nebo TJ atraktivní moderní vzhled. Tato zadní světla LED s jedinečným designem ve tvaru písmene X, která svítí červeně, budou působivým doplňkem na Vašem Jeepu. Ať už je váš Jeep každodenním nástrojem nebo víkendovou hračkou, tato zadní LED světla váš Jeep jistě odliší od všech ostatních. Tato zadní světla X-Offroad jsou vyrobena z materiálů kvality OEM a jsou sestavena podle přesných norem pro dlouhotrvající kvalitu. Tato zadní světla mají odolné černé plastové kryty z ABS s kouřovými polykarbonátovými čočkami. Každé pouzdro je utěsněno proti povětrnostním vlivům, aby se zabránilo poškození nejmodernější elektroniky uvnitř. Upozorňujeme, že tato zadní světla nejsou plug&play. Dodává se bez konektoru. Prodává se jako pár.

Specifikace

  • Vodotěsnost: IP67

Pasuje na

1976-1986 Jeep CJ-5
1997-2006 Jeep Wrangler TJ
1986-1995 Jeep Wrangler YJ

Mohlo by se vám také líbit

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující