Tuningová sada saní

Tuningová sada saní Jeep Wrangler JK 3.6L Pentastar

4 502 Kč

Zvyšte výkon svého vozu Wrangler 3.6L V6 pomocí nového systému sání studeného vzduchu. Výměnou továrního sání vašeho vozu Wrangler za vysoce průchodnou filtrační sestavu zaznamenáte a pocítíte znatelné zvýšení výkonu a točivého momentu na zadních kolech. Toto ... Více informací

Díl: XOCAI002


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Nedostupné

Popis

Zvyšte výkon svého vozu Wrangler 3.6L V6 pomocí nového systému sání studeného vzduchu. Výměnou továrního sání vašeho vozu Wrangler za vysoce průchodnou filtrační sestavu zaznamenáte a pocítíte znatelné zvýšení výkonu a točivého momentu na zadních kolech. Toto sání X-Offroad nejenže zlepšuje průtok vzduchu a zvyšuje výkon, ale díky černé hliníkové sací trubce s texturou dodá vašemu motorovému prostoru agresivní vzhled. Sání studeného vzduchu X-Offroad je navrženo tak, aby zlepšilo výkon vašeho vozu V6 Wrangler bez nutnosti přeprogramování počítače. Díky využití dynamiky proudění zvýší toto sání výkon při použití původního továrního nastavení. Přiložený vzduchový filtr s vysokou průchodností zvyšuje výkon i při zachování účiné filtrace vzduchu díky více vrstvé konstrukci. Speciální systém vytváří lepivý povrch, který zachycuje mikroskopické nečistoty dříve, než se dostanou do motoru vašeho vozu Wrangler a mohou způsobit škody. Vzhledem k tomu, že filtr je opakovaně použitelný, není nutné kupovat každých několik tisíc kilometrů nový filtr. Filtr stačí vyčistit, znovu namazat olejem a znovu nainstalovat, čímž ušetříte peníze.

Pasuje na

2012-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
Rok Motor
2012-2018 3.6 L Pentastar V6
30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující