Nastavitelný nosič na korbu

Nastavitelný nosič na korbu Černá, Jeep Gladiator JT

-33%
18 919 Kč   12 674 Kč

Český sklad: Brzy skladem
Španělský sklad: Dostupné


Díl: XOBRS001
Barva:

Využijte korbu svého vozu Jeep Gladiator JT na maximum díky nasiči X-Offroad. Toto vylepšení je určeno k přišroubování na korbu a poskytuje více než dostatek prostoru pro přepravu veškerého vybavení a nákladu. Navíc má nádhernou černou barvu, která doplní robu ... Více informací


Popis

Využijte korbu svého vozu Jeep Gladiator JT na maximum díky nasiči X-Offroad. Toto vylepšení je určeno k přišroubování na korbu a poskytuje více než dostatek prostoru pro přepravu veškerého vybavení a nákladu. Navíc má nádhernou černou barvu, která doplní robustní styl vašeho vozidla. Díky silné ocelové konstrukci má nosič na korbu dostatečnou pevnost, aby nejen zajistil vaše vybavení, ale také vydržel nejnáročnější jízdní podmínky. Systém nosičů X-Offroad je navržen tak, abyste mohli pohodlně převážet různé vybavení a výstroj. Je také umístěn vysoko, mimo hlavní korbu, takže můžete bez problémů namontovat větší, těžší a vyšší příslušenství.

Pasuje na

2019-2029 Jeep Gladiator JT

Další zákazníci také koupili

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující