⚠️Vzhledem k vážné povodňové situaci v ČR může dojít ke zpoždění některých zásilek. ⚠️

Madla Trail

Madla Trail 4 ks, Černá, Jeep Wrangler JL

-19%
2 100 Kč   1 706 Kč
Barva:

Jízda s vozem Jeep Wrangler JL v terénu může být náročná, zejména když při náročných dobrodružstvích narazíte na zrádný terén. Proto se ujistěte, že jste s předními madly připraveni na všechno. Tato madla jsou vytvořena tak, aby jízda v terénu byla mnohem bezp ... Více informací

Díl: XOIA161


Španělský sklad: Dostupné
Český sklad: Dostupné

Popis

Jízda s vozem Jeep Wrangler JL v terénu může být náročná, zejména když při náročných dobrodružstvích narazíte na zrádný terén. Proto se ujistěte, že jste s předními madly připraveni na všechno. Tato madla jsou vytvořena tak, aby jízda v terénu byla mnohem bezpečnější a zábavnější, protože jejich vynikající stabilita zajišťuje vám i vašim spolujezdcům potřebnou oporu při poskakování po nerovné cestě. Aby tyto rukojeti zůstaly spolehlivé po dlouhou dobu, jsou vyrobeny z vysoce pevné a odolné oceli, která snadno odolá nástrahám trvalého používání i náročným podmínkám při jízdě v terénu. Připevňují se přímo na ochranný rám. Snadná instalace.

Pasuje na

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Další zákazníci také koupili

30 dní na vrácení
30 dní na vrácení

Nevyhovuje Vám produkt? Špatný výběr produktu? Nic se neděje! Tento produkt můžete vrátit buď do španělského nebo českého skladu.

Více informací

Všechny ceny zahrnují 21% DPH

Užijte si nákupy, jste plně kryti

Ochrana Kupující